Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δικογραφίες σε βάρος έξι ατόμων για κλοπές και διαρρήξεις

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος έξι ατόμων για περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Δικογραφίες σε βάρος έξι ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, μετά από σχετική ταυτοποίηση, σχημάτισαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Ειδικότερα, κατά το τελευταίο 24ωρο σχηματίσθηκαν οι κάτωθι δικογραφίες:

24χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιανουάριο του 2021 μαζί με τρείς ακόμη δράστες, εισήλθαν σε επιχείρηση εμπορίας μηχανών θαλάσσης στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και αφαίρεσαν διάφορα μηχανήματα - αντικείμενα συνολικής αξίας περίπου (1.000) ευρώ.

20χρονου ημεδαπού και δύο ακόμη νεαρών, οι οποίοι τον Νοέμβριο του 2020 διέρρηξαν διαμέρισμα 2ου ορόφου στους Αμπελόκηπους ενώ βρισκόταν εντός 68χρονος ιδιοκτήτης μαζί με την σύζυγό του και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί αφαίρεσαν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, (1) πορτοφόλι με χρηματικό ποσό, (7) κάρτες τραπεζών και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Επιπλέον όπως προέκυψε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους εισήλθαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην περιοχή των Αμπελοκήπων και αφαίρεσαν (1) τηλεόραση και διάφορα χρυσαφικά.

Δύο ημεδαπών γυναικών ηλικίας 37 και 41 ετών, διότι τον Δεκέμβριο του 2020 διέρρηξαν από κοινού (2) λεωφορεία και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τα κλειδιά των οχημάτων, ενώ απέσπασαν συνολικά και το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ  

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.