Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος (vid)

Ένας νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε στη βιτρίνα ενός καταστήματος οπτικών, που βρίσκεται στην οδό Εγνατία

Ένα ασυνήθιστο τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα επί της Εγνατίας 23.

Ένας νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε στη βιτρίνα ενός καταστήματος οπτικών. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκε ένας έντονος θόρυβος και λίγο αργότερα συνειδητοποίησαν τι συνέβη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όπως υποστηρίζει ο οδηγός, αιφνιδιάστηκε όταν κάτι του έκλεισε τον δρόμο - πεζός ή αυτοκίνητο - και προκειμένου να το αποφύγει, φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να χτυπήσει στη βιτρίνα.

Ο οδηγός, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το τροχαίο, κατευθυνόταν στο ρεύμα προς δυτικά, ενώ άτομα που ήταν παρόντα ανέφεραν ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Όπως αναφέρει ιδιοκτήτης καταστήματος υποδημάτων από την απέναντι πλευρά της Εγνατίας, ακούστηκε ένα τρομερό φρενάρισμα και στη συνέχεια έναν έντονο θόρυβο. «Άκουσα ένα δυνατό μπαμ που μας έκανε να βγούμε γρήγορα έξω. Άκουσα ότι πήγε να αποφύγει έναν διερχόμενο πεζό. Το θετικό είναι ότι δεν περνούσε κανένας», τόνισε.

Να σημειωθεί πως δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Όπως αναφέρει υπάλληλος του καταστήματος, ακούστηκε ένας έντονος θόρυβος και, μάλιστα, ο ίδιος χρειάστηκε λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσει τι συνέβη. «Από θαύμα δεν ήταν κάποιος κοντά στη βιτρίνα του καταστήματος και ούτε περνούσε κάποιος περαστικός από τον δρόμο. Ακούστηκε απλώς ένα παρατεταμένο φρενάρισμα λίγα δευτερόλεπτα πριν την πρόσκρουση», σημείωσε