Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της αστυνομίας σε αυτοσχέδιο καζίνο (φωτο)

Συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, αλλά και δύο παίκτες με την κατηγορία της παράβασης νομοθεσίας για παράνομα παίγνια.

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος χθες σε ίντερνετ καφέ στη Θεσσαλονίκη όπου διενεργούνταν παράνομος τζόγος.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος καθώς και  δύο παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παράνομα παίγνια, στην οποία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.



Κατά τον έλεγχο στο κατάστημα διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί 29 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, συνδεδεμένοι με κεντρική μονάδα – server και στην οθόνη δύο εξ’ αυτών εμφανίζονταν τυχερό παίγνιο στο οποίο συμμετείχαν οι παίκτες.



Κατά την έρευνα στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι 29 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ο server και 1.920 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.