Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Λουλούδια για τη γιορτή του πήρε στην Καλαμαριά ο Αλέξης Τσίπρας (φωτο+vid)

Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκαν βουλευτές και στελέχη του κόμματος και του πρόσφεραν λουλούδια για την ονομαστική του εορτή.

Στην Καλαμαριά έφτασε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να περιοδεύσει στην αγορά και να συνομιλήσει με πολίτες και επαγγελματίες στη σκιά των συνεχών ανατιμήσεων στην ενέργεια και στα καταναλωτικά αγαθά.

Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκαν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, στην είσοδο του θεάτρου Μελίνα Μερκούρη, ενώ ένα στέλεχος του πρόσφερε μια ανθοδέσμη για την ονομαστική του εορτή, με τον κόσμο να του εύχεται χρόνια πολλά.

Ο Αλέξης Τσίπρας περπάστησε στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, όπου συνομίλησε με τους επαγγελματίες, ρωτώντας τους για το πόσο αυξήθηκε το κόστος παραγωγής και τα λειτουργικά τους έξοδα.

Οι επαγγελματίες, στις συνομιλίες που έχουν μαζί του, αναφέρουν ότι αν δεν παρθούν γενναία μετά όπως η μείωση του ΦΠΑ, δεν θα αντέξουν και θα κλείσουν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της περιοδείας του στην πόλη, μετά την Καλαμαριά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) και πρόεδρο Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης (ΕΝΒΕΘ), Θέμη Κιουρτζή, και τον αντιπρόεδρο της ΕΝΒΕΘ, Χρήστο Σταυράκη (Εθνικής Αντιστάσεως 82, Πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ).

Aργότερα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρείας Ohonos Snack (ΒΙΠΕ Σίνδου).