Skip to main content

Εισαγγελέας για τον θάνατο της 24χρονης από ηλεκτροπληξία στη Θεσσαλονίκη

Θα ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της θανατηφόρας έκθεσης ή άλλο αδίκημα κατά της ζωής - Ο σύντροφός της κατέθεσε πως η 24χρονη είχε μπει για ντους ενώ ο θερμοσίφωνας ήταν αναμμένος

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να πέσει φως στα αίτια θανάτου της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματος που διέμενε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 25 Οκτωβρίου, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η εισαγγελέας που ανέλαβε την έρευνα αναμένεται να την αναθέσει στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και στο πλαίσιό της θα ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της θανατηφόρας έκθεσης ή όποιο άλλο αδίκημα κατά της ζωής. Σημειώνεται πως πρόκειται για ξεχωριστή έρευνα από αυτήν που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα. 

Στο προσεχές διάστημα αναμένεται να καταθέσουν οι οικείοι της άτυχης νεαρής και άλλοι ουσιώδεις μάρτυρες, ενώ θα εξεταστούν η πραγματογνωμοσύνη, η αυτοψία, η ιατροδικαστική έκθεση καθώς και οι ιστολογικές εξετάσεις.

Η 24χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματός της στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας από τον σύντροφό της. Ο ίδιος, σύμφωνα με όσα είπε, ήταν εκτός σπιτιού και όταν επέστρεψε εντόπισε την κοπέλα χωρίς τις αισθήσεις της. Ο 54χρονος κατέθεσε στις αρχές πως η σύντροφός του είχε μπει για ντους ενώ ο θερμοσίφωνας ήταν αναμμένος.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η νεαρή κοπέλα φέρει «εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος», ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.