Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκαναν... τουρ σε σούπερ μάρκετ και έκλεβαν ποτά

Σε διάφορες περιοχές της πόλης άφησαν το... στίγμα τους τέσσερα άτομα, που έβαζαν στο μάτι σούπερ μάρκετ και έκλεβαν ποτά

Οκτώ περιπτώσεις κλοπών που σημειώθηκαν σε σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν αστυνομικοί Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά.

Οι κλοπές έγιναν σε Λαγκαδά, Νεάπολη, Συκιές, Ξηροκρήνη, Ηλιούπολη, Σταυρούπολη, Ωραιόκαστρο και στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρία άτομα από την Αλβανία (δύο άντρες – μία γυναίκα) ηλικίας 25, 32 και 35 ετών και μία 30χρονη ημεδαπή, οι οποίοι από τον Αύγουστο του 2023 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2024, προέβαιναν κατ’ επανάληψη σε κλοπές πλήθους προϊόντων και ιδιαίτερα αλκοολούχων ποτών.

Για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν κυρίως ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα προσπαθώντας να καταστήσουν δυσχερή την αποκάλυψη των στοιχείων ταυτότητάς τους.

Χθες το πρωί σε έρευνα που έγινε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία όπου διέμεναν ο 25χρονος με την 30χρονη, που είναι ζευγάρι, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, οπότε και τα δύο άτομα συνελήφθησαν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.