Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για «Πολιτικές Κοινωνικής Πρόνοιας της Κυβέρνησης» στο Πανόραμα

Στην εκδήλωση «Πολιτικές Κοινωνικής Πρόνοιας της Κυβέρνησης» συμμετείχε και η Κατερίνα Ζιούτα ως Συντονίστρια του Μητρώου Στελεχών ΝΔ.

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση «Πολιτικές Κοινωνικής Πρόνοιας της Κυβέρνησης» με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη που συνδιοργάνωσαν οι Γραμματείς κ. Κ. Λολίτσας, Γραμματέας Ατόμων με Αναπηρία ΝΔ, η κ. Μ. Νάτσιου Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΝΔ, η κ. Χρ. Ατσιδάκου, Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων ΝΔ, η κ. Πίστη Κρυσταλλιδου Γραμματέας της Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ υπό τον συντονισμό του κ. Γ.Παπαγεωργιου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Κατερίνα Ζιούτα ως Συντονίστρια του Μητρώου Στελεχών ΝΔ Β´ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας σε έντυπο που δόθηκε στον υπουργό και στους παρεβρισκόμενους, δράσεις του μητρώου στελεχών που διενεργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια πανελλαδικά, σε θέματα κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης.