Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία στον δήμο Δέλτα

Εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 18.00 στο συνεδριακό κέντρο της Σίνδου, στον δήμο Δέλτας.

Ο δήμος Δέλτα ανοίγει τη συζήτηση για το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας και προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες να μην προσπερνούν τέτοια περιστατικά και να μην σιωπούν.

Ο δήμαρχος και η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα στις 18.00 στο συνεδριακό κέντρο της Σίνδου.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης. Θα μιλήσουν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας Μαρία Συρεγγέλα, η γενική γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Καλυψώ Γούλα, η αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνα Δερμεντζοπούλου, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Βούλα Ελευθεριάδου η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του δήμου Δέλτα και αντιδήμαρχος Χρύσα Γεωργιάδου, η Αστυνόμος Β' Κωνσταντίνα Καπετανίδου, η πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του ΑΠΘ Δήμητρα Κογκίδου.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης.