Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση ηλεκτρονικής μουσικής για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής

Για πρώτη φορά το Μέγαρο φιλοξενεί στην υπαίθρια πλατεία του ηλεκτρονική μουσική σε μια εκδήλωση των Subreal Prisoners

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση θα προχωρήσει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, φιλοξενώντας για πρώτη φορά στην υπαίθρια πλατεία του μια εκδήλωση ηλεκτρονικής μουσικής!

Αυτήν την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου, οι Subreal Prisoners διοργανώνουν ένα ιδιαίτερο open air event, στην Πλατεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, από τις 17:00 έως τις 00:00.

Καλεσμένοι σε αυτή την μαγική βραδιά, οι Goom Gum, οι οποίοι μετά την τεράστια επιτυχία τους με το «PANTHEON» συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα club και festivals παγκοσμίως, με τελευταία εμφάνιση τους στην «Tomorrowland».

Για πρώτη φορά η Θεσσαλονίκη υποδέχεται την dj και παραγωγό Yulia Niko. Με βάση της το Βερολίνο, ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα με σπουδές στην μουσική παραγωγή στη Νέα Υόρκη. Τα set και οι παραγωγές της είναι μία μίξη melodic house και underground techno. Με resident εμφανίσεις στο φημισμένο Watergate Club του Βερολίνου πλέον κάνει tour όλο σε όλο τον κόσμο.

Image

 

 

Την εκδήλωση διοργανώνουν οι Subreal Prisoners. Οι Subreal Prisoners είναι μια εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής και ειδικότερα στην διοργάνωση και βιντεοσκόπηση εκδηλώσεων σε ιδιαίτερους και θεματικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Για την αγορά των εισιτηρίων πατήστε εδώ