Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εκπαιδευτικό σεμινάριο στις 30 Μαρτίου για την υποστήριξη ατόμων με αναπηρία

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το κάτι άλλο»

Το Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το κάτι άλλο» πρόκειται να πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Υποστήριξη Ατόμων με Αναπηρία: Το εύρος και η σημασία της», το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, στον χώρο του Σωματείου, στην οδό Βιθυνίας 30 (Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη), τις ώρες 16:00-19:00.

Το Σώμα Φίλων ΑμεΑ «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε με σκοπό να δημιουργήσει κάτι ισότιμο και διαφορετικό στο επίπεδο φροντίδας ατόμων με αναπηρία.

Το σεμινάριο έχει σκοπό την πληροφόρηση και εξοικείωση με την αναπηρία και τους τρόπους υποστήριξης των ατόμων με αναπηρία και περιλαμβάνει επιστημονικές εισηγήσεις και βιωματικά εργαστήρια.

Απευθύνεται  α) σε εθελοντές συνοδούς ΑμεΑ  β)σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης γ) σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Είσοδος ελεύθερη.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1UPKvVgOF4tKTC6VfUbNvcFVXDRovLZxWDYtjPcXAgQo/viewform?fbclid=IwAR3gS-CM5n-99ip5MSmnm7ahM4mw0DCA1mPRtQhEQiu_6IhAwojebvz8hxs&edit_requested=true

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ΣΦΑμεΑ «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» στο drasigiatokatiallo@gmail.com ή στο τηλέφωνο 2310838790