Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΠΟΤΑ

Πέντε άτομα μεταξύ των οποίων και ένας παπάς χρησιμοποιούσε κενές φιάλες ποτών που έβρισκε σε απορρίμματα και στη συνέχεια τις γέμιζε με ποτά.

Στο ακροατήριο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε η υπόθεση της σπείρας, τα μέλη της οποίας φέρονται ότι λειτουργούσαν παράνομο εργαστήριο παρασκευής και εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταξύ των μελών της φερόμενης σπείρας περιλαμβάνεται και ένας ιερέας, σε ενορία της περιοχής του Κιλκίς, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα. Μετά την απαγγελία των εις βάρος τους κατηγοριών οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο από το οποίο πήραν αναβολή για τις 6 Νοεμβρίου και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Είχε προηγηθεί έρευνα της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία τα μέλη της σπείρας κατηγορούνται ότι χρησιμοποιούσαν κενές φιάλες από απορρίμματα κεντρικών μαγαζιών της Θεσσαλονίκης, τις αποθήκευαν σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη της πόλης, απ’ όπου τις μετέφεραν στο παράνομο εργαστήριο, όπου γινόταν η παρασκευή και εμφιάλωση των αλκοολούχων ποτών και διοχετεύονταν -εν συνεχεία – σε ιδιώτες και καταστήματα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ