Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι της οικονομικής αστυνομίας σε καταστήματα εστίασης - 14 παραβάσεις

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα εστίασης στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Πέμπτη

Συνολικά δεκατέσσερις παραβάσεις εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας σε καταστήματα εστίασης διαπίστωσαν μετά από ελέγχους στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σε καφέ-μπαρ, βρέθηκε να απασχολείται εργαζόμενος που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού και 4 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας.

Σε άλλο καφέ-μπαρ της πόλης, διαπιστώθηκε να απασχολείται εργαζόμενος που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού και 3 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας,

Σε επιχείρηση παροχής γευμάτων να απασχολείται εργαζόμενος που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού και 3 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας και σε καφέ-μπαρ-εστιατόριο, να απασχολείται εργαζόμενος εκτός ωραρίου εργασίας.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου. Για όλες τις περιπτώσεις θα ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες (ΠΕΚΑ, ΣΕΠΕ και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) για τις δικές τους ενέργειες ως προς την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.