Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εννέα κρούσματα κορωνοϊού στη Δημοτική Αστυνομία

Ο κορωνοϊός χτύπησε και την Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης - Eννέα κρούσματα σε στελέχη της μετά από τεστ ανίχνευσης για την νόσο covid-19

Eννέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης μετά από τεστ ανίχνευσης για την νόσο covid-19 που υποβλήθηκαν τα στελέχη της.

Όπως αναφέρει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, από τη στιγμή που εντοπίστηκαν τα κρούσματα, ακολουθήθηκαν κατά γράμμα τα πρωτόκολλα που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ.

«Αυστηρά πρωτόκολλα, κατά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, εφαρμόζει η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, με στόχο την ασφαλή λειτουργία της υπηρεσίας εν τω μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Στη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης καταγράφηκαν κατά τη δεύτερη φάση της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε εννέα (09) κρούσματα κορωνοϊού, για την αντιμετώπιση των οποίων ακολουθήθηκαν κατά γράμμα τα πρωτόκολλα που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ. Στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης και προστασίας πρωτίστως των ίδιων των εργαζομένων, τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας, τα οποία μάλιστα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, υποβάλλονται σε τεστ ανίχνευσης για covid-19. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση τόσο στους χώρους της δημοτικής αστυνομίας όσο και στα οχήματα της υπηρεσίας γίνονται διαρκείς απολυμάνσεις», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Δαγκλής.