Skip to main content

Θεσσαλονίκη - Περιφερειακός: Κλείνει από Δευτέρα μια λωρίδα κυκλοφορίας και στο ρεύμα προς δυτικά

Αναλυτικά τα σημεία που θα είναι κλειστά στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης - Τι ισχύει στο ρεύμα προς τα ανατολικά

Νέος κύκλος προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων την ερχόμενη Δευτέρα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης λόγω των εργασιών του flyover.

Σύμφωνα με την τροχαία, από το πρωί της Δευτέρας θα εφαρμοστούν σταδιακά οι ρυθμίσεις στην ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ10 (Κωνσταντινουπολίτικα) και (Α/Κ) Κ6 (Νεάπολης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς δυτικά (ρεύμα πορείας προς Καβάλα-Κατερίνη).

Συγκεκριμένα θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εσωτερικής  Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, μεταξύ των προαναφερόμενων Ανισόπεδων Κόμβων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται από τις δύο ελεύθερες αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

Σε ότι αφορά το ρεύμα προς τα ανατολικά η κίνηση διεξάγεται σε δύο ρεύματα από το ύψος των νοσοκομείων μέχρι και τον κόμβο της Νεάπολης. Στην ίδια κατεύθυνση, οι λωρίδες κυκλοφορίας από τον κόμβο της Νεάπολης μέχρι και τα Κωνσταντινουπολίτικα επανέρχονται και στις τρεις.

Η τροχαία πραγματοποιεί έκκληση στους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.