Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επέμβαση συνεργείων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ σε καθίζηση οδοστρώματος στα Πεύκα

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών παρέμενε σε ετοιμότητα διεξάγοντας ελέγχους στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου

Καθίζηση οδοστρώματος στα Πεύκα του δήμου Νεάπολης-Συκεών, σημειώθηκε εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 5 Ιουλίου.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών παρέμενε σε ετοιμότητα διεξάγοντας ελέγχους στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Στο πλαίσιο αυτό το τεχνικό προσωπικό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ προέβη σε αποσυμπίεση -για λόγους ασφαλείας- τμήματος αγωγού πολυαιθυλενίου χαμηλής πίεσης, περιφράσσοντας παράλληλα τα κρίσιμα σημεία του δικτύου.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, δεν έχουν εντοπιστεί  προβλήματα στο δίκτυο διανομής στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν ενώ την Παρασκευή 7 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης της εταιρείας.

«Για οποιαδήποτε δυσλειτουργία σχετικά με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο Άμεσης Επέμβασης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο τηλέφωνο 10302, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.