Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΔΥΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΑΣΘ(VID)

Δύο νεαροί που έκλεψαν κινητό επιβάτη παγιδεύθηκαν μέσα στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μέχρι να συλληφθούν.

Χειρόφρενο τράβηξε το μεσημέρι της Τετάρτης αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν επιβάτες αντιλήφθηκαν πως δύο νεαροί αποπειράθηκαν να αρπάξουν κινητό από συνεπιβάτη τους.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 4, στη στάση «Στρατηγείο» επί της λεωφόρου Στρατού, στο λεωφορείο της γραμμής 12 που κατευθυνόταν προς την Κάτω Τούμπα, ένας νεαρός κατάλαβε ότι έλειπε από την τσέπη του το κινητό του τηλέφωνο και ζήτησε από συνεπιβάτιδά του να τον καλέσει για να δει αν το έχει επάνω του.

Εκείνη την ώρα, στην προσπάθειά του να μην γίνει αντιληπτός από τους επιβάτες του αστικού, ο ένας εκ των δύο νεαρών που έκλεψαν το κινητό, το πέταξε κάτω για να μην χτυπήσει το τηλέφωνο στα χέρια του.

Ένας άνδρας που βρισκόταν δίπλα του κατάλαβε την κίνησή του και αμέσως φώναξε στον οδηγό να ακινητοποιήσει το λεωφορείο.

Ο οδηγός τράβηξε χειρόφρενο, κράτησε τις πόρτες κλειστές και ο άνδρας που είδε τον νεαρό να πετάει το κινητό κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε σε λίγα λεπτά στο σημείο και συνέλαβε τους δύο δράστες, που οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο νεαροί βρίσκονταν αρχικά στη δεύτερη πόρτα του λεωφορείου και στην προηγούμενη στάση κατέβηκαν από το αστικό και μπήκαν από την τρίτη πόρτα, όπου υπήρχε συνωστισμός.

Σημειώνεται ακόμη πως το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα κλοπών σε αστικά με πολυκοσμία έχουν αυξηθεί.

Δείτε video:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ