Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έργα ασφαλτόστρωσης στην Αγγελάκη την Τετάρτη και την Πέμπτη - Πώς θα διεξαχθεί η κυκλοφορία

Οι εργασίες θα εκτελεστούν βραδινές ώρες και τις δύο μέρες και συγκεκριμένα από τις 20:00 έως τις 6:00

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη στην οδό Αγγελάκη του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Τροχαίας, οι εργασίες θα εκτελεστούν βραδινές ώρες και τις δύο μέρες και συγκεκριμένα από τις 20:00 έως τις 6:00.

Ειδικότερα:

Την Τετάρτη (23/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Αγγελάκη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Αγγελάκη θα διεξάγεται κανονικά από το εναπομείναν αριστερό τμήμα του οδοστρώματος (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) ελάχιστου πλάτους 3,25 μέτρων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Αγγελάκη με Τσιμισκή και Αγγελάκη με Εγνατίας θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Την Πέμπτη (24/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Αγγελάκη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Αγγελάκη θα διεξάγεται κανονικά από το εναπομείναν δεξιό τμήμα της οδού (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) ελάχιστου πλάτους 3,25 μέτρων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Αγγελάκη με Τσιμισκή και Αγγελάκη με Εγνατίας θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Επισημαίνεται ότι στη συγκεκριμένη φάση των εργασιών δεν θα διεξάγεται η αριστερή στροφή των οχημάτων από την οδό Αγγελάκη προς την οδό Αλ. Σβώλου. Εναλλακτικά, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελάκη και Εθνικής Αμύνης.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».