Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης και αύριο στη Γρηγορίου Λαμπράκη - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από το τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του δήμου Θεσσαλονίκης

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν και αύριο Πέμπτη 20 Ιουλίου στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στην Τούμπα.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από το τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του δήμου Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Αύριο θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή και συγκεκριμένα, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Κλεάνθους προς την οδό Αθανάσιου Σταγειρίτη της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Βασιλειάδη Θωμά έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αθανάσιου Σταγειρίτη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, στο ρεύμα πορείας από την οδό Κλεάνθους προς την οδό Αθ. Σταγειρίτη, θα διεξάγεται μέσω των οδών Βασιλειάδη Θωμά, Δήμου Τσέλιου, Δημητρίου Τσιαπάνου ή Χριστοφόρου Περραιβού ή Αθανάσιου Σταγειρίτη.

Επισημαίνεται ότι η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Αθανάσιου Σταγειρίτη προς την οδό Κλεάνθους της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, θα διεξάγεται κανονικά.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.