Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης από σήμερα στον περιφερειακό

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας επί της διαχωριστικής νησίδας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας επί της διαχωριστικής νησίδας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, περίπου στη Χ.Θ. 20+000 έως τη Χ.Θ. 18+000 στην κατεύθυνση προς δυτικά και περίπου στη Χ.Θ. 16+000 έως τη Χ.Θ. 20+000 στην κατεύθυνση προς ανατολικά. Ο αποκλεισμός θα γίνεται τμηματικά ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος της οδού.

Η ώρα έναρξης των εργασιών στην κατεύθυνση προς δυτικά θα είναι στις 10:00 π.μ. Η ώρα λήξης των εργασιών στην κατεύθυνση προς ανατολικά θα είναι στις 2.00 το μεσημέρι.  

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των εργασιών.