Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έβαλε κρυφή κάμερα για να καταγράψει τη συνεύρεσή του με γυναίκα

Χειροπέδες από την ΕΛΑΣ σε έναν 52χρονο που τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να καταγράψει τις ερωτικές του επαφές με γυναίκα σε δωμάτιο που είχε νοικιάσει

Ένα περιστατικό παράνομης καταγραφής ιδιωτικών στιγμών έρχεται στο φως της δημοσιότητας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ένας 52χρονος συνελήφθη από την ΕΛΑΣ καθώς τοποθέτησε κρυφή κάμερα σε δωμάτιο που είχε νοικιάσει προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με ημεδαπή γυναίκα, η οποία δεν γνώριζε και δεν συναινούσε στην ύπαρξή της.

Η γυναίκα μόλις αντιλήφθηκε την πράξη του ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 52χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Λευκού Πύργου για παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Ακόμη, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη ακόμη 12 ατόμων ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο υλοποίησης  δράσεων και ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
    
Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

Οκτώ άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης.

Ένα άτομο για κλοπή κατά συρροή και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Αφαίρεσε μοτοσικλέτα από την περιοχή του Ευόσμου και κρατική πινακίδα κυκλοφορίας από δίκυκλο στην περιοχή της Άνω Ηλιούπολης, ενώ προκάλεσε φθορές σε δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Ένα άτομο για εκκρεμή απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Δύο άτομα για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.