Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

Οι συνταξιούχοι ζητούν από την κυβέρνηση να τηρήσει τις υποσχέσεις που έδωσε προεκλογικά, και να μην σημειωθούν περικοπές στα δώρα.

Την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, ζητούν οι συνταξιούχοι που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας αυτή την ώρα έξω από το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην οδό Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση είναι εξοντωτικό.Επισημαίνοντας ότι πρέπει να καταργηθεί άμεσα η προσωπική διαφορά που τους κυνηγάει μέχρι τα βαθιά γεράματα, καλούν την κυβέρνηση να τηρήσει τις υποσχέσεις που έδωσε προεκλογικά, και να μην σημειωθούν περικοπές στα δώρα.

«Δεν υπάρχει καμία λογική στο να ζητάνε 100 ένσημα για κάθε χρόνο στις μειωμένες συντάξεις», ανάφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παρτάλης, εκπρόσωπος του σωματείου «Συσπείρωση».

Παράλληλα κάνει λόγο για τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία, που τους αναγκάζει να στρέφονται σε ιδιώτες γιατρούς.Οι συνταξιούχοι πραγματοποίησαν πορεία προς το ΥΜΑΘ, αφού προηγουμένως μπήκαν στα γραφεία του ΕΦΚΑ και φώναξαν συνθήματα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ