Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Φιέστα στην Πυλαία για την κατάκτηση του κυπέλλου στο χάντμπολ (vid)

Στα πρότυπα των πρωταθλητών σε NBA και Πρέμιερ Λιγκ, οι αθλητές της Πυλαίας επιβιβάστηκαν σε ανοιχτό λεωφορείο γνωρίζοντας την αποθέωση.

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο Χάντμπολ ανδρών εξακολουθεί να πανηγυρίζει ο ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Η ομάδα που έκανε ίσως την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ κερδίζοντας στον τελικό την ΑΕΚ, στην πρώτη της συμμετοχή σε Final Four περιοδεύει με ανοιχτό λεωφορείο σε όλο το Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη, πανηγυρίζοντας την τεράστια επιτυχία.

Η χρονιά για τον Σύλλογο της Θεσσαλονίκης θεωρείται ιδανική καθώς εκτός από τους άνδρες, οι νεάνιδες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες επιβιβάστηκαν σε ανοιχτό λεωφορείο το οποίο ξεκίνησε από το 2ο ΓΕΛ Πυλαίας στα Κωνσταντινουπολίτικα και αυτή την ώρα διασχίζει κεντρικούς δρόμους με τους παίκτες να κρατούν ψηλά τα τρόπαια και τους κατοίκους να βγαίνουν στα μπαλκόνια για να τους απωθεωσουν, τραγουδώντας το σύνθημα «Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό».

Το λεωφορείο κατά διαστήματα πραγματοποιεί στάσεις για να μοιραστούν οι παίκτες τη χαρά τους με τον κόσμο, ενώ και οι οδηγοί βλέποντας το όχημα πατούν τις κόρνες τους.

Η πομπή θα καταλήξει στο Δημαρχείο στον Χορτιάτη όπου θα ακολουθήσει τελετή βράβευσης.