Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Γάζωσαν με καλάσνικοφ το πρατήριο του προέδρου Βενζινοπωλών (φωτο+vid)

Ο Θέμης Κιουρτζής κατήγγειλε στις αρχές πως είδε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας ένα άτομο να πυροβολεί στην τζαμαρία του πρατηρίου του έξι φορές.

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο πρατήριο καυσίμων του προέδρου Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης και προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Θέμη Κιουρτζή, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς άγνωστοι πυροβόλησαν το κατάστημά του αρκετές φορές.

Ο Θέμης Κιουρτζής κατήγγειλε στις αρχές πως είδε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας ένα άτομο να πυροβολεί στην τζαμαρία του πρατηρίου του περίπου στις 3 τα ξημερώματα που βρίσκεται στο 18ο χλμ Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας, κοντά στο σημείο Μηδέν, στην Περαία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν έξι φορές, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ένα όπλο, το οποίο εξετάζεται από την Ασφάλεια.

Ο πρόεδρος Βενζινοπολών Θεσσαλονίκης αναφέρει στη Voria.gr πως άγνωστοι γάζωσαν το πρατήριό του αρκετές φορές με καλάσνικοφ. «Ευτυχώς ήταν κλειστό το κατάστημα και δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός», είπε.