Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο 22χρονος φοιτητής που χτύπησε ο τράπερ - Για 10η μέρα στη ΜΕΘ

Η υγεία του δεν παρουσιάζει εμφανή σημάδια βελτίωσης

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται για 10η συνεχόμενη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ ο 22χρονος φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε από γνωστό τράπερ και ένα ακόμη άτομο τα ξημερώματα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του φοιτητή παραμένει πολύ σοβαρή και δεν παρουσιάζει εμφανή σημάδια βελτίωσης. Ο 22χρονος έχει αιμάτωμα στο κεφάλι και φέρει και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τη μήνυση, κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 22χρονος που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον τράπερ, είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση. Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο τράπερ χτύπησε με το κεφάλι του στο κεφάλι τον νεαρό και αμέσως ένα δεύτερο άτομο τον κλότσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος. Παρότι ο 22χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, είχε ενοχλήσεις και για αυτό έσπευσε στο νοσοκομείο.

Σήμερα ο 25χρονος τράπερ, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο 25χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας (από κοινού).