Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 40χρονος που πυροβόλησε 29χρονο στον μηρό 

Ο κατηγορούμενος πυροβόλησε τον 29χρονο, καθώς φέρεται να πίστευε πως έχει σχέση με τη γυναίκα του 

Σε ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 40χρονος που πυροβόλησε έναν 29χρονο στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Τρίτης.

Διαβάστε - Πυροβολισμός 29χρονου: Από κοκαΐνη μέχρι πιστόλια και... σπαθί στο σπίτι του δράστη στον Δενδροπόταμο (φωτο)

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων. Για τις δυο γυναίκες, 18 και 17 ετών, που συνελήφθηκαν, η δικογραφία διαχωρίστηκε και κατηγορούνται για πλημμελήματα. 

Ο 29χρονος άνδρας δέχθηκε πυρά στον μηρό του, ενώ είχε μεταβεί στο σπίτι του 40χρονου για κάποιες εργασίες ως τεχνικός υπολογιστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς φέρεται να πίστευε πως η γυναίκα του τον απατά, ενώ θεώρησε πως ο 29χρονος έχει σχέσεις μαζί της.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι του εντοπίστηκαν όπλα και ναρκωτικά, ενώ οι δύο γυναίκες φέρεται να πέταξαν μικροδέμα κοκαΐνης και ένα πιστόλι, που τις είχε παραδώσει ο 40χρονος για να αποκρύψουν.

Ο 40χρονος ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του και θα περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας τις επόμενες ημέρες, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.
Κική