Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Γνωστή δικηγόρος τρολάρει Τσακλόγλου και μεταφέρει καφέδες για εταιρεία ντελίβερι (video)

Η Ανθούλα Ανάσογλου αφήνει τις δικογραφίες και καβαλά μηχανάκι γνωστής εταιρείας για να μοιράσει καφέδες

Η συγγνώμη του υφυπουργού Εργασίας, Πάνου Τσακλόγλου, από τους δικηγόρους, τους οποίους προέτρεψε να δουλέψουν ως ντελιβεράδες για να βγάζουν περισσότερα χρήματα, δεν έπεισε τον κλάδο και το τρολάρισμα συνεχίζεται.

Αυτή τη φορά τη στολή διανομέα φόρεσε η γνωστή δικηγόρος της Θεσσαλονίκης, Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία παρέδωσε τους φακέλους με τις δικογραφίες και ξεκίνησε το ντελίβερι.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η κ. Ανάσογλου εμφανίζεται να έχει μόλις ολοκληρώσει μια δύσκολη μέρα στα δικαστήρια, παραδίδει τους φακέλους της και, φορώντας το μπουφάν και το κράνος, καβαλά τη μηχανή, βάζει επάνω την τσάντα με τους καφέδες και ξεκινά τη διανομή.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Το Σαββατοκύριακο τον γύρο του διαδικτύου έκανε παρόμοιο βίντεο με έναν δικηγόρο ο οποίος παρέδιδε πίτσα, αμέσως μετά το δικαστήριο, φορώντας το κουστούμι του.

Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση Τσακλόγλου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και τον... άδειασε μέχρι και ο προϊστάμενός του, υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντάς την ως « ατυχεστάτη, πολύ λανθασμένη δήλωση του κ. Τσακλόγλου».

Ο κ. Τσακλόγου έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 και μίλησε για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Όταν ο δημοσιογράφος του είπε πως φίλος του που εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο έχει μισθό 900 ευρώ τον μήνα, ενώ άλλος φίλος του που δουλεύει ως ντελιβεράς παίρνει 1.400 ευρώ, ο υφυπουργός σχολίασε:  «Γιατί δεν πάει ο φίλος σας ο δικηγόρος να δουλέψει ντελιβεράς; Για να το πω λίγο διαφορετικά. Προφανώς ο δικηγόρος συνεκτιμά και τις σπουδές του, το βιοτικό επίπεδο που έχει γίνει, τις συνθήκες εργασίας και ούτω καθεξής. Εάν το ντελιβεράδικο πήγαινε στα 3.000 ευρώ, θα πήγαινε; Εγώ αρχίζω να αμφιβάλλω εκεί πέρα».

Αργότερα βέβαια ο κ. Τσακλόγλου ζήτησε με ανάρτησή του συγγνώμη, σημειώνοντας πως «σε καμία περίπτωση δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τους δικηγόρους τους οποίους σέβομαι. Σε όλη μου τη διαδρομή πορεύομαι με βαθιά εκτίμηση προς όλες τις επαγγελματικές ομάδες. Το θέμα της φοροδιαφυγής είναι ζήτημα πρωτίστως κοινωνικής δικαιοσύνης».