Skip to main content

Θεσσαλονίκη: «Χαμόγελα για τα Παιδιά» στο One Salonica Mall

Η εκδήλωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους

Το Πνεύμα των Χριστουγέννων άρχισε να ηχεί και φέτος στην καρδιά του εμπορικού κέντρου One Salonica. Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, το εμπορικό άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους σε μια άκρως χριστουγεννιάτικη και γιορτινή ατμόσφαιρα με μουσική, χορό, ζαχαρωτά και χειροποίητες κατασκευές.

Στο κατάμεστο One Salonica, παρέα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», οι μικροί φίλοι της παρέας, δημιούργησαν κατασκευές στο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι όπου είχε στηθεί.

Image

 

Το εργαστήρι «Catwalk», όπως και ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις καρδιές μικρών και μεγάλων καθώς σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής αυτής ατμόσφαιρας, η ουρά ξεπερνούσε τα 3 μέτρα ώστε να μεταμορφωθεί ο καθένας σε μια γλυκιά & χριστουγεννιάτικη φατσούλα με το παιχνιδιάρικο face painting που δημιουργούσαν οι κοπέλες του εργαστηρίου.

Φυσικά, από μία τόσο ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική από την αγαπημένη μπάντα «Liaison» που χάρισε στο κοινό όμορφες μουσικές μέσα από ένα ταξίδι με χριστουγεννιάτικα τραγούδια που όλοι έχουν σιγοτραγουδήσει.

Η μαγεία των γιορτών ξεκίνησε να χτυπάει και φέτος από το «One Salonica».