Skip to main content

Χάος στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, «σταμάτα-ξεκίνα» για χιλιόμετρα και στα δύο ρεύματα

Σημειωτόν η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Περιφερειακής, αυξημένη κίνηση και στις κεντρικές οδικές αρτηρίες

Κυκλοφοριακό πανδαιμόνιο επικρατεί για ακόμη ένα πρωινό στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, με την κίνηση των οχημάτων να πραγματοποιείται σε συνθήκες «σταμάτα-ξεκίνα».

Μέχρι και τις 9.30 το πρωί, φρακαρισμένο είναι όλο το ρεύμα προς δυτικά, από το ύψος της εξόδου για Πυλαία-Πανόραμα μέχρι και το ύψος της Νεάπολης, όπου η κατάσταση αρχίζει να ομαλοποιείται. Σε αρκετά σημεία μάλιστα, τα οχήματα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα.

Στο αντίθετο ρεύμα, προς ανατολικά, η κυκλοφοριακή συμφόρηση ξεκινά από το ύψος του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου και φτάνει έως και το ύψος της Μαλακοπής, με την κίνηση να επιδεινώνεται τμηματικά σε ορισμένα σημεία του αυτοκινητοδρόμου.

Μικρότερη σε σχέση με άλλες ημέρες η κίνηση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης, η οποία ωστόσο δημιουργεί προβλήματα κυρίως στη Λαγκαδά, στην Εγνατία, την Τσιμισκή, καθώς και σε τμήματα της Καραμανλή, της Παπάφη και της Βασιλίσσης Όλγας. Νωρίτερα το πρωί, ωστόσο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν σημειωτόν σχεδόν σε όλες τις κεντρικές οδούς.

Φωτογραφία αρχείου