Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 27χρονο που έβρισε δημοτικούς αστυνομικούς επειδή έκαναν ελέγχους για παρεμπόριο

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα στην παραλία της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια ελέγχου σε πλανόδιο πωλητή

Φραστική επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς δέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής από διερχόμενο πολίτη κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας που πραγματοποιούσε ελέγχους για το παρεμπόριο στο παραλιακό μέτωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ένας 27χρονος άνδρας επιτέθηκε με ύβρεις σε δημοτικούς αστυνομικούς όταν επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε πλανόδιο πωλητή στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία με τη συνδρομή της οποίας συνελήφθη o 27χρονος. Σε βάρος του οι δημοτικοί αστυνομικοί κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση και παρεμπόδιση έργου. Ο άντρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

O Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης Δημήτριος Δαγκλής καταδικάζει το περιστατικό και ζητεί τη συνεργασία των πολιτών για την τήρηση της νομιμότητας και της ευταξίας στην πόλη. «Ένα από τα ωραιότερα μέρη για περίπατο στην πόλη μας έχει καταντήσει υπαίθρια αγορά γιατί κάποιοι δεν θέλουν κανόνες. Η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας, με όσες δυνάμεις διαθέτει, θα συνεχίσει τις προσπάθειές για να αλλάξει η κατάσταση αυτή με γνώμονα πάντα τη νομιμότητα και την απόδοση των κοινόχρηστων χώρων στους πολίτες», τονίζει.

φωτογραφία αρχείου