Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η 16χρονη ισχυρίζεται πως ηχογράφησε τον βιασμό της από τον τράπερ

Η ανήλικη ισχυρίζεται πως διαθέτει ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή του βιασμού της, το οποίο βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με την καταγγελία βιασμού της 16χρονης από τον τράπερ Saint στη Θεσσαλονίκη,

Όπως αναφέρει το Mega, η ανήλικη ισχυρίζεται πως διαθέτει ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που αναφέρει πως βίωσε τον εφιάλτη από τα χέρια του 27χρονου σε αγροτική περιοχή του Λαγκαδά.

To Μega σημειώνει πως υπάρχει ηχογράφηση από το κινητό της 16χρονης στην οποία καταγράφονται όλα όσα συνέβησαν. Το εν λόγω στοιχείο βρίσκεται ήδη στα χέρια των Αρχών.

Σημειώνεται πως η 16χρονη έχει καταγγείλει στην αστυνομία Θεσσαλονίκης τον βιασμό της από τον γνωστό τράπερ Saint, ενώ ο κατηγορούμενος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών.

Στον 27χρονο του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου και συγκεκριμένα μιας 16χρονης κοπέλας στον Λαγκαδά. Ο τράπερ φέρεται να οδήγησε την ανήλικη με το αυτοκίνητο του σε ερημική τοποθεσία και με χρήση σωματικής βίας την κράτησε μέσα στο αυτοκίνητο και την βίασε.