Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την επίθεση μαθητών σε συμμαθητή τους στον Λαγκαδά

Ο 18χρονος μαθητής τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΑΣ για την επίθεση που δέχθηκε ένας 18χρονος μαθητής από πέντε συμμαθητές του εν ώρα διαλείμματος στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά την περασμένη Τετάρτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να μεταφερθεί στο ΑΧΕΠΑ.

Διαβάστε σχετικά: Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν συμμαθητή τους στο κεφάλι την ώρα του διαλείμματος και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

«Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, έπειτα από καταγγελία για επίθεση σε βάρος νεαρού στο Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη πέντε 5 εμπλεκόμενων ατόμων» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στην οποία προστίθεται:

«Πρόκειται για τέσσερις 17χρονους ημεδαπούς κι έναν 18χρονο ημεδαπό, οι οποίοι μεσημβρινές ώρες της (07-02-2024), ευρισκόμενοι σε χώρους σχολικού συγκροτήματος, σε περιοχή του Λαγκαδά, επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας σε βάρος 18χρονου συμμαθητή τους.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες (08-02-2024), μετά από σχετική ενημέρωση των κ.κ. Εισαγγελέων Ανηλίκων και Ποινικής Δίωξης, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, η οποία θα υποβληθεί αρμοδίως».