Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη αποχαιρετούν τον γυμναστή Γιώργο Παπαναούμ

Ο 50χρονος Γιώργος Παπαναούμ, γνωστός και ως «εξωγήινος» στις τάξεις των οπαδών του Άρη, αποτελούσε φίλαθλος των κιτρινόμαυρων.

Τον 50χρονο γυμναστή Γιώργο Παπαναούμ από τη Θεσσαλονίκη που προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα τη χθεσινή μέρα αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη.

Διαβάστε ακόμη: Σοκ με τον απαγχονισμό του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη – Ροζ βίντεο ψάχνουν οι αρχές

Ο 50χρονος, γνωστός και ως «εξωγήινος» στις τάξεις των οπαδών του Άρη, αποτελούσε φίλαθλος των κιτρινόμαυρων.

Ο «SUPER3» στην ανάρτησή του ανέφερε ότι «ο σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδελφού μας Γιώργου Παπαναούμ, για τον τόσο άδικο και απροσδόκητο χαμό του. Αδελφέ δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. Καλό ταξίδι Εξωγήινε».

Από την πλευρά τους οι «Ιερολοχίτες» εξέφρασαν τα συλληπητήριά τους και υπογράμμισαν: «Εκφράζουμε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδελφού μας Γιώργου Παπαναούμ, για τον τόσο άδικο χαμό του. Αδελφέ δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. Καλό ταξίδι Εξωγήινε».

Σημειώνεται ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση κόσμος αφήνει λουλούδια, σημειώματα και κεριά στην είσοδο του γυμναστηρίου του.