Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ήρθε το πρώτο πάρκο σκύλων με ανακυκλώσιμα υλικά στον δήμο Καλαμαριάς

Το πάρκο θα εμπλουτιστεί με λουλούδια, παγκάκια και άλλες κατασκευές πάντα με ανακυκλώσιμα υλικά, καθώς αυτή είναι η φιλοσοφία του οινοποιείου Domaine Agrovision, που ανέλαβε την υλοποίησή του

Γεγονός είναι το πρώτο πάρκο για σκύλους στην Καλαμαριά και βρίσκεται στο άλσος Καραολή και Δημητρίου.

Πρόκειται για ένα χώρο περίπου 50τμ , που περιλαμβάνει εφτά παιχνίδια-κατασκευές για τους τετράποδους φίλους μας, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το οινοποιείο Domaine Agrovision και τα Κ.Τ.Ε.Ο Autovision.

Image

«Αυτά τα τέσσερα χρόνια βάζαμε στόχους και έναν -έναν τους υλοποιούσαμε. Το πάρκο για σκύλους αποτελούσε έναν από αυτούς και όταν οι συνθήκες ωρίμασαν, προχωρήσαμε στην ολοκλήρωσή του. Αυτό είναι ακόμη ένα έργο, που αποδεικνύει ότι όταν ο δημόσιος τομέας συνεργάζεται με τον ιδιωτικό, υπάρχει θετικό αποτύπωμα», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Το πάρκο θα εμπλουτιστεί με λουλούδια, παγκάκια και άλλες κατασκευές πάντα με ανακυκλώσιμα υλικά, καθώς αυτή είναι η φιλοσοφία του οινοποιείου Domaine Agrovision, που ανέλαβε την υλοποίησή του.

«Εφαρμόζουμε την κυκλική οικονομία, επαναχρησιμοποιώντας τα ανακυκλώσιμα υλικά της βιομηχανίας οίνου» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Άγγελος Ζαμάνης,