Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κλειστό σταδιακά τμήμα της Μουδανιών λόγω κοπής δέντρων

Εργασίες κοπής δένδρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών και επί του παράπλευρου οδικού δικτύου στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Καρδίας

Εργασίες κοπής δένδρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής δένδρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών και επί του παράπλευρου οδικού δικτύου (οδός Θεσσαλονίκης), στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Καρδίας, στα εξής οδικά τμήματα:

- Επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, περίπου από τη Χ.Θ. 21+800 έως τη Χ.Θ. 23+000, τμηματικά, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας (ΛΕΑ), στην κατεύθυνση προς τα Νέα Μουδανιά.

- Επί του παράπλευρου οδικού δικτύου, του παραπάνω τμήματος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών (οδός Θεσσαλονίκης), εντός της περιοχής Δημοτικής Ενότητας Καρδίας, τμηματικά με κατάληψη του ερείσματος της οδού, δεξιά, στην κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ήλιου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού, για την εκτέλεση των εργασιών, είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.