Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι και απαγόρευση στάθμευσης για τον Δρόμο του ενός Μιλίου

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για τις εκδηλώσεις του 10ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η Διεύθυνση Τροχαίας και σήμερα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 10ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης.

O Ημιμαραθώνιος ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί με τον Δρόμο του ενός Μιλίου (Social Offer Family Mile) ή Μίλι της Ελπίδας. Το Μίλι της ελπίδας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί μέσα από τη δράση αυτή θα προσφερθεί, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης», για την απόκτηση του συστήματος τομοσύνθεσης του ψηφιακού μαστογράφου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς - τμήματα οδών του Νομού Θεσσαλονίκης:

  • Μέχρι ώρα 13.00 της Κυριακής (16-10-2022) στην 30ης Οκτωβρίου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής.

Υπενθυμίζεται η ισχύουσα απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί των οδών Τσιμισκή, Πολυτεχνείου καθώς και επί της Λεωφόρου Νίκης.

  • Προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης των δρομέων, κατά τις ώρες 10.30 - 13.30, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς - τμήματα οδών του Νομού Θεσσαλονίκης:

-Λεωφόρο Νίκης, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,
-30ής Οκτωβρίου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.