Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μαθητές σε ρόλο ρεπόρτερ στο δημαρχείο της Καλαμαριάς

Το περιβάλλον, η νεολαία, οι ψηφιακές τεχνολογίες, αλλά ακόμα και το κυκλοφοριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο, με τους μικρούς ρεπόρτερ να... επιμένουν για ξεκάθαρες απαντήσεις και δεσμεύσεις από τη δήμαρχο

Στο γραφείο της δημάρχου Καλαμαριάς, Χρύσας Αράπογλου, βρέθηκαν μαθητές του 3ου Γυμνασίου Καλαμαριάς σε ρόλο... ρεπόρτερ και ρώτησαν ό,τι ήθελαν τη δήμαρχο.

Από τα πιο απλά, αλλά ταυτόχρονα καθιερωμένα, ώστε οι ίδιοι και η σχολική κοινότητα να γνωρίσει τη νέα δήμαρχο, μέχρι τα πιο απαιτητικά ερωτήματα για τη διαχείριση κρίσιμων για την Καλαμαριά ζητημάτων, οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου «ανέκριναν» την κ. Αράπογλου.

Το περιβάλλον, η νεολαία, οι ψηφιακές τεχνολογίες, αλλά ακόμα και το κυκλοφοριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο, με τους μικρούς ρεπόρτερ να... επιμένουν για ξεκάθαρες απαντήσεις και δεσμεύσεις από τη δήμαρχο.

Οι 24 μαθητές των τριών τάξεων του 3ου Γυμνασίου της Καλαμαριάς, δεν εκδίδουν, όμως, άλλο ένα μαθητικό έντυπο, αλλά μία εφημερίδα υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών και μάλιστα στην αγγλική γλώσσα, υπό την εποπτεία της καθηγήτριας αγγλικών του σχολείου, Ελένης Πουγαρίδου, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σ’ αυτό στάθηκε ιδιαίτερα και η δήμαρχος, η οποία έδωσε τα συγχαρητήριά της σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ενώ μοιράστηκε με τα παιδιά τα μυστικά του επαγγέλματος, το οποίο και η ίδια υπηρέτησε επί δεκαετίες.

Mετά το τέλος της συνέντευξης για το αγγλόφωνο έντυπο «Teen Time», η δήμαρχος ξενάγησε τους μαθητές στο κτήριο του δημαρχείου, στις υπηρεσίες του που στεγάζονται σ’ αυτό, ενώ τους εξήγησε αναλυτικά τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμαριάς.

Δείτε φωτογραφίες:

Image
Image
Image