Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμός και συμπλοκή στα Λαδάδικα - Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας τραυματίας

Φρουρούμενοι στο νοσοκομείο οι δύο τραυματίες από την αιματηρή συμπλοκή στα Λαδάδικα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ένας άνδρας μετά το αιματηρό επεισόδιο στα Λαδάδικα ενώ ο άλλος, που πυροβολήθηκε στο πόδι, φαίνεται να βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή με πυροβολισμό τα ξημερώματα στα Λαδάδικα (φωτο+vid)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας άνδρας Ιρακινής καταγωγής, που δηλώνει πως είναι 44 ετών, φέρεται να πυροβόλησε έναν 23χρονο ημεδαπό στο πόδι. Το περιστατικό φέρεται να ξεκίνησε στην πλατεία όταν ο Ιρακινός -που είναι γνωστός στις αρχές καθώς έχει συλληφθεί για ναρκωτικά, ενδοοικογενειακή βία στο παρελθόν, ενώ βρισκόταν παράνομα και στη χώρα- ξεκίνησε να δημιουργεί προβλήματα και να διαπληκτιζεται με άτομα που βρισκόταν στον χώρο μπροστά από νυχτερινό κατάστημα.

Τότε, ο νεαρός μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο με το τραύμα από τη σφαίρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο νεαρός δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι πυροβολήθηκε αλλά ένιωσε ένα κάψιμο στο πόδι. 

Στη συνέχεια, οι διαπληκτισμοί συνεχίστηκαν και η παρέα του νεαρού -που σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται σε στην υποδοχή νυχτερινού κέντρου- φέρεται να επιτέθηκε στον Ιρακινό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις σε όλο το σώμα. Η αστυνομία ενημερώθηκε μέσω του 112 λίγο μετά τις 3:30 για το περιστατικό, ενώ οάνδρας νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

Ο 23χρονος νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική και το τραύμα είναι διαμπερές, γεγονός που σημαίνει πως δεν βρέθηκε η σφαίρα στο πόδι.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δεν έχει εντοπιστεί το όπλο, ωστόσο, στον περιβάλλοντα χώρο και συγκεκριμένα κοντά στον Ιρακινό εντοπίστηκε ένα φυσίγγιο και ένας κάλυκας.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης εξετάζει τη σύνδεση των δύο γεγονότων αλλά κυρίως πώς ξεκίνησε το περιστατικό.