Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Με επιτυχία η καρναβαλική δράση του Εμπορικού Συλλόγου

Πρόκειται για δράση που διοργάνωσε στο πλαίσιο εφαρμογής του Έργου «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου – Δ. ΓΟΥΝΑΡΗ» - «OPEN MALL GALERIUS»

Με μεγάλη επιτυχία και καρναβαλική διάθεση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στη συμβολή της πλατείας Ναυαρίνου με τη Δημητρίου Γούναρη, η εκδήλωση του  «OPEN MALL GALERIUS», που ήταν αφιερωμένη στα μικρά παιδιά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με τη νέα, επίκαιρη δράση που διοργάνωσε στο πλαίσιο εφαρμογής του Έργου «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου – Δ. ΓΟΥΝΑΡΗ» - «OPEN MALL GALERIUS» δημιούργησε ατμόσφαιρα καρναβαλιού στο κέντρο της πόλης και της αγοράς.

Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν  τα παιδιά, αφού επρόκειτο  για παιδικό πάρτι, το οποίο εκτός από μουσική και κεράσματα, περιελάβανε ξυλοπόδαρους, κλόουν και ανιματέρ.

Τα παιδιά διασκέδασαν και στο τέλος έλαβαν δωράκια από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ενώ οι γονείς επισήμαναν την όμορφη ατμόσφαιρα και την πρωτοτυπία της εκδήλωσης.

Υπενθυμίζεται ότι τo Έργο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου – Δ. ΓΟΥΝΑΡΗ» - «OPEN MALL GALERIUS» εντάσσεται στον πρωτοποριακό θεσμό των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου και λειτουργεί στη βάση συνεργασίας του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η λειτουργία του αποσκοπεί στη δημιουργία ενός ανανεωμένου, αναβαθμισμένου αισθητικά περιβάλλοντος χώρου, ανταγωνιστικού των περιφερειακών εμπορικών κέντρων. Η ολοκλήρωση των παρεμβάσεων που περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό αναμένεται να ενισχύσουν την ελκυστικότητα της περιοχής, δίνοντας νέα πνοή στην επιχειρηματική, οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα εντός των ορίων της.