Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Με εισαγγελική παραγγελία ο φάκελος της τρίχρονης σε ιατροδικαστές

Ο δικηγόρος της οικογένειας κατήγγειλε πως το ΑΤ Τούμπας-Τριανδρίας δεν έδωσε αντίγραφο φακέλου ούτε στην τεχνική σύμβουλο ούτε στην ιατροδικαστή.

Εισαγγελική παραγγελία εκδόθηκε τη Δευτέρα προκειμένου να δοθεί αντίγραφο του ιατρικού φακέλου για την υπόθεση θανάτου του τρίχρονου κοριτσιού στην τεχνική σύμβουλο της οικογένειας, Κατερίνα Αποστολίδου.

Την αίτηση κατέθεσε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος κατήγγειλε ότι το αστυνομικό τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας, που χειρίζεται την υπόθεση, δεν έδωσε αντίγραφο τόσο στην τεχνική σύμβουλο όσο και στη Λήδα Κοβάτση, ιατροδικαστή που χειρίζεται την υπόθεση, λέγοντας μάλιστα ότι τους ζητήθηκε να μεταβούν στο τμήμα και να κρατήσουν σημειώσεις για να συντάξουν τα πορίσματά τους.

Το αίτημα έγινε δεκτό και η τεχνική σύμβουλος θα λάβει αντίγραφο του ιατρικού φακέλου του παιδιού, ενώ όπως ανάφερε ο δικηγόρος Νάσος Διαλυνάς, η ίδια εισαγγελική παραγγελία θα κοινοποιηθεί στην ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση για να δοθούν φωτοτυπίες και στην ίδια, καθώς και στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Υγείας.