Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μέλη της «Πόλης Ανάποδα» ύψωσαν παλαιστινιακή σημαία έξω από το δημαρχείο (φωτο)

Μετά την άρνηση της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων να υπερψηφίσουν στη συνεδρίαση της Τρίτης το ψήφισμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Την παλαιστινιακή σημαία σε έναν από τους ιστούς έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης ύψωσαν σήμερα το απόγευμα μέλη του δημοτικού σχήματος «Η Πόλη Ανάποδα».

Όπως αναφέρουν, μετά την άρνηση της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων να υπερψηφίσουν στη συνεδρίαση της Τρίτης το ψήφισμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, «ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε έναν λαό που βρίσκεται αποκλεισμένος και βομβαρδίζεται ανηλεώς».

Image

Παράλληλα, η παράταξη καλεί τον λαό της Θεσσαλονίκης να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις στήριξης του παλαιστινιακού λαού.

Αναλυτικά η ανάρτηση της «Πόλης Ανάποδα» στα social media:

Η Παλαιστινιακή σημαία ανεμίζει σήμερα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης!

Μετά την άρνηση της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων να υπερψηφίσουν στην προχθεσινή συνεδρίαση το ψήφισμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, μέλη της Πόλης Ανάποδα προχώρησαν σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στην ανάρτηση της παλαιστινιακής σημαίας σε έναν από τους ιστούς έξω από το δημαρχιακό μέγαρο.

Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε έναν λαό που βρίσκεται αποκλεισμένος και βομβαρδίζεται ανηλεώς.

Το μοναδικό βιώσιμο μέλλον περνάει μέσα από την άμεση παύση του πολέμου και την δίκαιη αντιμετώπιση του λαού της Παλαιστίνης.

Καλούμε τον λαό της Θεσσαλονίκης να μπει στην πρώτη γραμμή του αντιμπεριαλιστικού αγώνα και να συμμετέχει σε όλες τις κινητοποιήσεις στήριξης του παλαιστινιακού λαού, όπως την πορεία που λαμβάνει τώρα χώρα στους δρόμους της πόλης.