Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μετέφερε παράτυπους μετανάστες και τράκαρε με περιπολικό για να μη συλληφθεί

Ο 18χρονος συλληφθείς μετέφερε σε όχημα που διαπιστώθηκε πως είναι κλεμμένο τρεις παράτυπους μετανάστες - Τράκαρε σε περιπολικό για να μην συλληφθεί.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης 18χρονος Σύρος υπήκοος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στην περιοχή της Πολίχνης.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο κέντρο της πόλης, αστυνομικοί της διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης επιχείρησαν να ελέγξουν ΙΧΕ αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Πολίχνης με τη συνδρομή περιπολικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου ο 18χρονος οδηγός του οχήματος και τρεις μεταφερόμενοι υπήκοοι Συρίας επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως συνελήφθησαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς, προσέκρουσε σε περιπολικό και ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, καθώς επίσης διαπιστώθηκε ότι το όχημα είχε κλαπεί τις προηγούμενες ημέρες από περιοχή της Αττικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.