Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μήνυμα Αγγελούδη στις υπηρεσίες για αποτελεσματικότητα, ταχύτητα και διαφάνεια

Συνεδρίασε χθες για πρώτη φορά το Συμβούλιο Διεύθυνσης υπό την προεδρία του νέου δημάρχου

Μήνυμα προς τους διευθυντές όλων των υπηρεσιών του δήμου Θεσσαλονίκης  για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ταχύτητα έστειλε ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης κατά τη συνεδρίαση του νεοσύστατου Συμβουλίου Διεύθυνσης.

Το άτυπο συμβούλιο των διευθυντών, το οποίο συστάθηκε από την παρούσα διοίκηση, συνεδρίασε χθες για πρώτη φορά, υπό την προεδρία του κ. Αγγελούδη και παρουσία των αντιδημάρχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την τοποθέτησή του ο δήμαρχος, αφού άκουσε τα ζητήματα που υπάρχουν σε κάθε διεύθυνση, ζήτησε συνέπεια και μεγαλύτερη ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Ουσιαστικά, ο κ. Αγγελούδης ζήτησε σε έναν χρόνο από τώρα όλες οι υπηρεσίες του δήμου να λειτουργούν με καλύτερους χρόνους και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Ο νέος δήμαρχος μίλησε για διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες ζητώντας να γίνονται «όλα καθαρά». Εμφανίστηκε ενθαρρυντικός, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι επιδίωξή του είναι να υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ προσωπικού και διοίκησης.

Το Συμβούλιο Διεύθυνσης θα συνεδριάζει μια φορά τον μήνα παρουσία του δημάρχου προκειμένου να έχει ο ίδιος απευθείας ενημέρωση από τις υπηρεσίες.