Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ συλλήψεων για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Τρεις περιπτώσεις διακίνησης αλλοδαπών που εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια κατάφεραν να εντοπίσουν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Συστηματικούς ελέγχους για περιπτώσεις διακίνησης παράνομων αλλοδαπών πραγματοποιούν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα κατά τη χθεσινή μέρα συνελήφθησαν :

Ένας 17χρονος αλλοδαπός που εντοπίστηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας και στην κατοχή του βρέθηκαν μια σακούλα με ρούχα καθώς και κλειδιά διαμερίσματος ημιορόφου στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν 2 ομοεθνείς του χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής.

Συνελήφθη ακόμα ένα 57χρονος και ένας 21χρονος αλλοδαπός οι οποίοι εντοπίστηκαν στην περιοχή της Νεάπολης να επιβαίνουν σε ταξλι  ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 21χρονος είχε μισθώσει το όχημα από το κέντρο της πόλης και ζήτησε από τον 57χρονο να μεταβούν στην περιοχή του Φιλύρου από όπου παρέλαβαν τρεις παράτυπους αλλοδαπούς.

Τέλος συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 18 και 17 ετών, καθώς βρέθηκαν δίπλα σε σταθμευμένο ΙΧ στο Δερβένι ύψος Δερβενίου στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν δύο αλλοδαποί  που δεν διέθεταν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα διαμονής στη χώρα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, Αγίου Αθανασίου και Θέρμης, αντίστοιχα θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.