Skip to main content

Θεσσαλονίκη - Οικογένεια 11χρονου: Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο οδηγός του λεωφορείου

Η οικογένεια αφήνει αιχμές και για τη στάση που κράτησαν τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης έναντι της οικογένειας μετά το περιστατικό.

Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο οδηγός που εκτελούσε το δρομολόγιο ΝΣΣ Θεσσαλονίκης - Μελισσοχώρι και ζήτησε από 11χρονο να κατέβει στο ύψος του Μελισσοχωρίου επειδή δεν φορούσε μάσκα για τον κορωνοϊό ζητεί η οικογένεια του ανήλικου, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της.

Διαβάστε επίσης - Θεσσαλονίκη: Ξεσπά ο πατέρας του 11χρονου που οδηγός κατέβασε από το λεωφορείο λόγω μάσκας

Ο οδηγός του λεωφορείου και φερόμενος ως δράστης της έκθεσης σε κίνδυνο του ανηλίκου όφειλε να ζυγίσει καλύτερα τα έννομα άγαθα που διακινδυνεύονταν από τη συμπεριφορά του, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Κωνσταντίνος Α. Πατσαλάς. «Οφείλει δε σήμερα να αναλογιστεί το κακό που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την εσφαλμένη κρίση του και την αμελή συμπεριφορά του», τόνισε.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο οδηγός που κατέβασε από λεωφορείο 11χρονο χωρίς μάσκα

Ο δικηγόρος της οικογένειας χαρακτηρίζει χειρότερη από την ενέργεια του οδηγού την «προκλητική στάση» των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης έναντι της οικογένειας μετά το περιστατικό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Σε ένα περιβάλλον αυξημένης επικινδυνότητας θα πρέπει όλοι να επιδεικνύουμε τη μέγιστη δυνατή επιμέλεια, ειδικά σε θέματα που αφορούν ανηλίκους.

Ο οδηγός του λεωφορείου και φερόμενος ως δράστης της έκθεσης σε κίνδυνο του ανηλίκου όφειλε να ζυγίσει καλύτερα τα έννομα άγαθα που διακινδυνεύονταν από τη συμπεριφορά του. Οφείλει δε σήμερα να αναλογιστεί το κακό που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την εσφαλμένη κρίση του και την αμελή συμπεριφορά του.

Χειρότερη δε και από την απαράδεκτη ενέργεια του οδηγού είναι η προκλητική στάση του Οργανισμού έναντι της οικογένειας μετά το περιστατικό.

Επιτέλους λίγη Ανθρωπιά και λίγη Υπευθυνότητα