Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νέα επιχείρηση απομάκρυνσης τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία Αριστοτέλους (φωτο)

Νωρίς το πρωί δημοτικοί αστυνομικοί και ελεγκτές του δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησαν προχώρησαν στην άρση τραπεζοκαθισμάτων από δύο καταστήματα στην πλατεία Αριστοτέλους

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις για την απομάκρυνση παράνομα τοποθετημένων τραπεζοκαθίσματων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Νωρίς το πρωί δημοτικοί αστυνομικοί και ελεγκτές από τη Διεύθυνση Προσόδων και Πόρων του δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησαν στην άρση τραπεζοκαθισμάτων από δύο καταστήματα στην πλατεία Αριστοτέλους. Συνολικά κατασχέθηκαν από δύο καταστήματα 11 τραπέζια και 42 καρέκλες.

 

 

 

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής επισημαίνει ότι οι έλεγχοι δεν θα σταματήσουν και θα συνεχιστούν έως και τη λήξη της παρούσας διοίκησης του δήμου.

Είχαν προηγηθεί έλεγχοι το προηγούμενο διάστημα σε καταστήματα του κέντρου και είχαν επιδοθεί ειδοποιητήρια σε όσα βρέθηκαν να παρανομούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια των ελέγχων από τη Δημοτική Αστυνομία κάποια από τα καταστήματα διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν την απαιτούμενη άδεια κατάληψης κοινόχρηστου αλλά και  καταλαμβάναν πολύ μεγάλο χώρο.