Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων και σήμερα στον Περιφερειακό - Κίνηση και σε κεντρικούς δρόμους

Για ακόμη μία ημέρα σχεδόν σε όλο το ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου προς ανατολικά, όπου εκτελούνται εργασίες για το Fly Over, τα οχήματα κινούνται σημειωτόν

Για ακόμη μία ημέρα ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, εξαιτίας του μεγάλου όγκου οχημάτων και των εργασιών για το Fly Over.

Σχεδόν σε όλο το ρεύμα προς ανατολικά τα οχήματα κινούνται σημειωτόν και πιο συγκεκριμένα από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου έως το ύψος της Μαλακοπής, όπου οι ταχύτητες κίνησης αποκαθίστανται.

Και στο ρεύμα προς δυτικά, καταγράφονται χαμηλές ταχύτητες κυρίως από το ύψος της Τριανδρίας μέχρι τον κόμβο για το νοσοκομείο Παπανικολάου.

Προβληματικά σημεία εντοπίζονται και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες εντός του αστικού ιστού, με την περισσότερη κίνηση να καταγράφεται επί της Βασιλίσσης Όλγας, σε τμήματα της Καραμανλή και στα δύο ρεύματα, στην Εγνατία, στην Κασσάνδρου κ.α.

Προβλήματα καταγράφονται ακόμη σε τμήματα της λεωφόρου Νίκης, στην οδό Καρατάσου, αλλά και στη Λαγκαδά και στη Μοναστηρίου, στο ρεύμα προς κέντρο.