Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γυναίκα που την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε ο σύζυγός της

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή - Νοσηλευόταν στη Μονάδα Εγκαυμάτων με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 85-90% του σώματός της

Κατέληξε στο νοσοκομείο Παπανικολάου η 55χρονη γυναίκα από την Κομοτηνή που ο σύζυγός της την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε το βράδυ της Πέμπτης.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου με καθολικά εγκαύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η γυναίκα έφθασε το απόγευμα της Παρασκευής διασωληνωμένη. Έφερε εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 85-90% του σώματός της, ενώ έπασχε από διαβήτη, γεγονός που δυσχαίρενε κατά πολύ την επούλωση των εγκαυμάτων της. Μάλιστα, η γυναίκα είχε ακρωτηριασμένο το ένα της πόδο ήδη λόγω της ασθένειάς της.

Υπενθυμίζεται πως ο 63χρονος σύζυγός της έχει συλληφθεί και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ωστόσο από σήμερα η κατηγορία αλλάζει και θα δικαστεί για ανθρωποκτονία.

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πως προέβη στην φρικιαστική πράξη επειδή η σύζυγός του, του είπε πως έχει βρει άλλον και θέλει να χωρίσουν.