Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νεκρός κολυμβητής στο Φανάρι Επανομής - Πνίγηκε ενώ κολυμπούσε με τον γιο του

Τον 46χρονο με τον γιο του ανέσυραν από τη θάλασσα άλλοι λουόμενοι αλλά, παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ, κατέληξε.

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 46χρονος υπήκοος Βουλγαρίας εχθές το απόγευμα από τη θάλασσα στην περιοχή Φανάρι Επανομής, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε μαζί με τον 15χρονο γιο του από άλλους λουόμενους που βρίσκονταν για μπάνιο στην περιοχή χωρίς τις αισθήσεις τους. Άμεσα ενημερώθηκε το περιπολικό του Λιμενικού Νέας Μηχανιώνας για δύο κολυμβητές που ήταν σε κίνδυνο, το οποίο και έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 19:00. Στην παραλία βρισκόταν ήδη ασθενοφόρο του ΕΛΑΒ, οι διασώστες του οποίου έκαναν ΚΑΡΠΑ στον 46χρονο για να τον επαναφέουν στη ζωή.

Πατέρας και γιος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του 46χρονου, ενώ διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις στον 15χρονο ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το 1ο Λιμενικό τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, ενώ έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του 46χρονου.