Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με διαρρήκτες να αδειάζουν σπίτι στο Ωραιόκαστρο (video)

Η λεία τους ξεπέρασε τις 10.000 ευρώ

Κρατούν φακούς και ψελλίζουν μεταξύ τους κάποιες λέξεις στα αλβανικά. Το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες άφησαν κάποια φώτα του σπιτιού ανοιχτά τούς βοηθά στο έργο τους.

Ο λόγος για τους Αλβανούς διαρρήκτες που όπως ανέφερε το χθεσινό εξιχνιαστικό ενημερωτικό δελτίο της αστυνομίας εμπλέκονται σε τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων, δύο στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης και μία στη Χαλκιδική.

Η κάμερα ασφαλείας σε ένα από τα σπίτια που μπήκαν στο Ωραιόκαστρο, στις 19:38 της 13ης Φεβρουαρίου, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύεται στον ιστότοπο «Ρεπορτάζ Δρόμου», καταγράφει την κάθε κίνησή τους.

Όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, λόγω μιας ιατρικής εξέτασης που έκανε την ώρα της διάρρηξης δεν έδωσε η ίδια και ο σύζυγός της στις ειδοποιήσεις στα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την ίδια, οι δράστες, που κρατούνται σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, είχαν αποσπάσει κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και προέβησαν σε φθορές όπως το σπάσιμο της εξώπορτας, με τη συνολική λεία να ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.