Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Επίθεση σε αγώνα ακαδημίας του Ολυμπιακού - Δύο τραυματίες

Οι δράστες αφαίρεσαν από τους νεαρούς παίκτες, φανέλες, τσάντες και οτιδήποτε άλλο έφερε πάνω τα διακριτικά των Πειραιωτών.

Εισβολή στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη πραγματοποίησαν περίπου 40 άτομα το απόγευμα της Κυριακής την ώρα που εξελίσσονταν η φιλική αναμέτρηση της ομάδας Κ16 του Ολυμπιακού με τον Ποντιακό Πολυδενδρίου.

Οι δράστες με την απειλή βίας αφαίρεσαν από τους νεαρούς παίκτες, φανέλες, τσάντες και οτιδήποτε άλλο έφερε πάνω τα διακριτικά των Πειραιωτών ενώ υπενθυμίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν τα τελευταία χρόνια ακαδημία ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη.

Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι υπήρξαν και τραυματισμοί του υπευθύνου της ακαδημίας, του γιου του και ενός ακόμη παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε ο 45χρονος υπεύθυνος της ακαδημίας του Ολυμπιακού και ο 15χρονος γιος του.

Σημειώνεται πως μετά το συμβάν, οι κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή ενώ έρευνα για το συμβάν διεξάγει η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας της ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό καταδίκασε στα social media ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης κάνοντας λόγο για μηδενική ανοχή στη βία. «Το αποτρόπαιο περιστατικό οργανωμένης επίθεσης απόψε στη Θεσσαλονίκη, σε 15χρονους, της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, καταδεικνύει την αδήριτη ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία, χωρίς να χάνουμε ούτε λεπτό. ΟΛΟΙ μαζί, ενάντια στους αυτουργούς, είναι κοινωνική προτεραιότητα», αναφέρει στην ανάρτησή του.